Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  Altijd iets te doen in het Maasmeander gebied...

Altijd iets te doen in het Maasmeander gebied...

Tijdens een volledig verzorgde dag of avond maak je kennis met al het moois uit deze streek. Of het nu gaat om culinaire hoogstandjes met producten van het land, culturele verrassingen in de vorm van muziek of sportieve activiteiten op en rond de Maas. Een uitgelezen manier om de Maasmeanders te ontdekken.


Altijd iets te doen...

 

Wat zullen we vandaag eens gaan doen? In het gebied van de Maasmeanders is altijd iets beleven. Maak kennis met diverse activiteiten van onze ondernemers; bezoek een museum of neem deel aan creatieve en sportieve workshops in of aan de Maas. Ontdek nieuw muzikaal talent op een van de terrassen of proef lekkere streekproducten. Ongetwijfeld dat er iets voor jou bijzit!


Bekijk de agenda welk uitje bij jou past of de aanbiedingenpagina om je dagje weg met korting nóg leuker te maken!


Ga mee met de toeristentrein

 

Wil je alles in het Maasmeander gebied meemaken, dan heb je heel wat kilometers af te leggen. Neem dan detoeristentrein... Hiermee kom je werkelijk overal. Het treintje rijdt over de dijken, door de smalle straatjes van Megen en Ravenstein of door weidse landschappen. Het kan zelfs mee op de pont naar de andere kant van de Maas. En onderweg kom je via de informatieschermen of een eventuele gids alles te weten over het gebied.


Boek het treintje via deze pagina.

 

Huur een struinrolstoel

 

De struinrolstoel is er speciaal voor mensen met een lichamelijke beperking waarvoor een langere fiets- of wandelroute niet haalbaar is. Met onze struinrolstoelen kunnen ook zij nu het Brabantse gebied verkennen én beleven. Deze struinrolstoel met de naam ‘Jutter Wombat’ heeft grote ballonbanden en is daardoor ideaal om op onverharde paden en ruw terrein te rijden.

Reserveren? Neem contact op via deze pagina.


Print de fiets- of wandelkaart

 

Ontdek de verrassende plekken van het Maasmeander gebied met haar vele diverse wandel- fiets en toertochten en maak kennis met de ondernemers. Zeker weten dat er een mooie route tussenzit!

Download de fiets- of wandelroutekaart.