Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  de Maasmeanders  >  aangesloten bedrijven  > Autarkia

Autarkia

Autarkia is een kleine groene oase tussen de weilanden. Bij Autarkia heerst rust, ruimte en vrijheid. Voor een familiedag, personeelsuitje, workshops of een leuk dagje uit kun je bij ons terecht. Wij laten je kennismaken met onze eetbare beleeftuin, gericht op zelfvoorzienendheid.

Maak kennis met onze varkens, ons blotevoetenpad, onze Shiitake groeiend op boomstammen en overal bloeiend en groeiend fruit. Met behulp van een rondleiding op blote voeten worden je zintuigen weer heerlijk geprikkeld. Samen koken met producten uit eigen tuin, pizza´s bakken in de leemoven of een heerlijke lunch nuttigen behoren bij ons ook tot de mogelijkheden.


Aanbod van Autarkia

Autarkia

De permacultuurtuin zal ten goede komen aan de biodiversiteit, zodat je er lekker doorheen kunt wandelen en er altijd van alles te zien of te eten is, in een sfeer van rust en verdraagzaamheid.
Meer info

Autarkia - winkeltje

Te koop zijn: - verse Shiitake, Shiitakebier en een Shiitake-stammetje - groenten en/of fruit (welke op dat moment beschikbaar zijn) - eventueel verse scharreleieren.
Meer infoAutarkia

Broksteeg 2a
5374BE SCHAIJK
0486463130
info@autarkia.nl
http://www.autarkia.nl