Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  nieuws  > Ballonfestival ‘Oss Maasland in the Air’


Ballonfestival ‘Oss Maasland in the Air’

Op zaterdag 26 augustus wordt het Ballonfestival ‘Oss Maasland in the Air’ gehouden op het terrein van Bierbrouwerij Oijen, Oijense Bovendijk 61. Meer dan tien luchtballonnen kiezen dan het luchtruim.

Neem je gasten mee naar ongekende hoogte en geniet samen een tot anderhalf uur lang van een ballonvaart over het mooie Maasland! Een indrukwekkende ervaring met ongelofelijke vergezichten…

U steunt het goede doel!
Met uw deelname steunt u Stichting Leergeld Maas en Leygraaf, regio Oss. Deze stichting helpt kansarme kinderen bij het deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. We willen de stichting in het bijzonder helpen leerachterstanden te voorkomen van kansarme leerlingen in het voortgezet onderwijs. Dit door voor deze leerlingen laptops aan te schaffen zodat ze het snel groeiende aanbod van eigentijdse leermethoden van de scholen kunnen volgen. De stichting wil het voortouw nemen deze kansarme leerlingen te helpen en de aanschafkosten van de laptops zo spoedig mogelijk gelijkelijk te verdelen over gemeente, scholen en stichting.

In de tussentijd vervelen de achterblijvers zich bepaald niet: er is muziek, en ander entertainment, ook voor de jongste bezoekers. Het team van Bierbrouwerij Oijen zorgt bovendien voor hapjes en drankjes en zij kunnen ook een heerlijke barbecue verzorgen.

Bijzonderheden
Vanaf 16.30 uur ben je van harte welkom, omstreeks 18.30 uur gaat de eerste luchtballon de lucht in.

meer informatie


Ballonfestival ‘Oss Maasland in the Air’