Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  nieuws  > Kunstbeurs Noord-Brabant bij Galerie Sous-Terre


Kunstbeurs Noord-Brabant bij Galerie Sous-Terre

Zoek je een mooi object voor in huis, tuin of bedrijf, of wil je gewoon genieten van kunst? Kom dan naar de derde editie van De Kunstbeurs van Noord-Brabant. Vind en beleef hedendaagse kunst op de kunstbeurs van Noord-Brabant duizenden schilderijen en sculpturen op één locatie.

De beurs biedt een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig kunstaanbod van een paar duizend kunstwerken en vindt plaats in Lithoijen bij  Galerie Sous-Terre in een beeldenpark van ruim 30.000 m2. Tijdens de gehele beurs vinden er muziekoptredens plaats van het kwintet ‘De Dixie Muppets’. Door Philipp Dorstewitz & Fernando Caceres is een typisch krottenwijkhuis nagebouwd met een erg verrassend interieur.Fotograaf Ron van Wieringen komt met zijn wish-box: bezoekers kunnen een wens, groet of gedachte overbrengen naar mensen die leven in een andere wereld. Ook zijn er schilderijen en beelden te bewonderen van de Nederlandse kunstenaar Ans Markus.

Feestelijke avond
Zaterdagavond vanaf 20.00 uur zijn er rondom het thema 'Andere Werelden' diverse interviews in dew tuin plaatsvinden. Hierbij zal ookAns Markus een presentatie geven. Zij vertelt over de laatste levensperiode van haar moeder, die zij doorbracht in een verzorgingstehuis, en hoe dit haar inspireerde. De avond zal muzikaal omlijst worden met livemuziek. Daarnaast zijn er ook voorstellingen te zien van ‘Theatergroep Hertog Zout’.

Openingstijden
De beurs is open op zaterdag 24 juni van 11.00 tot 22.00 uur en zondag 25 juni van 11.00 tot 18.00 uur.
Locatie: Galerie Sous-Terre, Batterijstraat 23A, Lithoijen.
Entree: € 10,- p.p.


Kunstbeurs Noord-Brabant bij Galerie Sous-Terre