Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  nieuws  > Laat je verrassen tijdens Fantastival: Rainbow edition


Laat je verrassen tijdens Fantastival: Rainbow edition

Fantastival is een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij bezoekers in het Osse centrum kunnen genieten van straattheater, acrobatiek, muziek en andere culturele uitingen. Heb jij zondag 17 september al in je agenda geblokt?

Sprankelende kleurenexplosie
Sinds januari is Oss een Regenboogstad en daar sluit Fantastival bij aan. Zoals de naam ‘Rainbow edition’ al doet vermoeden staat de stad bol van kleur, liefde en diversiteit. De (inter-)nationale straattheateracts zorgen voor een golf aan kleurrijke personages die het centrum overnemen. Een liefdesbrigade, bruidjes in de lucht, duik in de zee en onder een jurk, een praatje onder een parasol, groene vingers, een clown zonder werk, een vervreemdend diner, wat vuile was en kleurrijke circusacts met veel interactie met het publiek. En alles is gratis toegankelijk. Dus kom 17 september naar Fantastival en laat je dag kleuren.

“Fantastival staat garant voor sfeer en bijzondere verrassingen”, aldus een enthousiaste bezoeker.


Ook laten culturele instellingen, muziekverenigingen, koren, toneelverenigingen, dans- en balletscholen en beeldend kunstenaars zien en horen wat zij in huis hebben.


Hongerig?
Wil je na deze verrassende middag, nog nagenieten met een lekker hapje eten in het Osse centrum? Bekijk ons aanbod aan knusse restaurants, brasseries en cafés. Zeker weten dat er iets voor je bij zit.Laat je verrassen tijdens Fantastival: Rainbow edition