Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  nieuws  > Oeverloos Theaterroute 2017: Oeverlevens


Oeverloos Theaterroute 2017: Oeverlevens

Stichting Oss Cultureel presenteert dit jaar voor de tweede keer het cultureel festival ‘Oeverloos’ in de uiterwaarden van de Maas. Oeverloos is een ‘do-it-yourself’ festival met een unieke theater- en muziekroute met bijzondere optredens. Zet 2 en 3 september alvast in de agenda om Oeverloos te komen genieten!

Oeverlevens
Op Oeverloos worden artistieke grenzen verlegd en vriendschappen gesloten. Aan de Maas kan het publiek twee dagen lang genieten van theatraal avontuur. Oeverlevens is een dromerige theatervoorstelling over het begin en het einde. En alles daar tussen. Dat daar tussenin, noemen we voor het gemak ‘het leven’. Je gaat het leven bekijken door de ogen van mensen die dat leven leven. Mensen zoals jij en wij. Op zoek naar geluk. Dat leven dat geleefd wordt blijkt een aaneenschakeling van ontmoetingen, liefdes, vallen met spijt, hoopvol weer opstaan, van kleine keuzes met gevolgen voor altijd en van onopgemerkte dromen.

Wandelend langs tien locaties aan de dijk bij Oijen, raak je betrokken bij speciale optredens, imponerende muziek- en dansgezelschappen, singer- en songwriters, verrassende soundscapes, beeldende kunstwerken, poëzie en dj’s. Ruim 40 amateurspelers doen mee aan deze editie en worden ondersteund door professionele acteurs en musici, onder leiding van regisseur Wim Wijnakker en artistiek leider Letizia Rompelberg.

Oeverloos Ontmoetingsplein
Oeverloos is een speels en ongedwongen festival, waar het draait om de lol van het samen genieten. Het start- en eindpunt van de route is bij Bierbrouwerij Oijen. Hier is tevens het gratis toegankelijke ontmoetingsplein, waar je lekker voor- of na kan genieten van een hapje, drankje samen met muziek, poëzie en verhalen.

Theaterroute ’s: zaterdag 2 september van 13.00 tot 20.00 en zondag 3 september van 11.30 tot 18.30 uur. Tickets voor de theaterroute zijn voor € 17,50 per persoon online te bestellen.


Oeverloos Theaterroute 2017: Oeverlevens