Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  nieuws  > Ontdek de Maasmeanders op de Vakantiebeurs


Ontdek de Maasmeanders op de Vakantiebeurs

Na aanleiding van de succesvolle deelneming van vorige jaren, staat stichting Maasmeanders ook dit jaar weer op de Vakantiebeurs. Samen met Maashorst Betrokken Ondernemers presenteren wij ons tot 14 januari in de Jaarbeurs in Utrecht. Samen, in één stand om het buitenleven rondom de Maas onder de aandacht te brengen. Kom jij ook kijken?

Authentiek buitenleven
Stichting Maasmeanders en Maashorst Betrokken Ondernemers hebben beiden hart voor het authentieke buitenleven. Maasmeanders brengt het prachtige Maas gebied onder de aandacht waar de provincies Brabant, Gelderland en Limburg samenkomen. Dit gebied is één van de best bewaarde geheimen van Nederland, hier is het culinair, cultureel en gezond genieten. Laat je informeren over de mogelijkheden voor een weekend weg of langere vakantie: op een camping, in een Bed & Breakfast, vakantiehuis of groepsverblijf. Bij de 100 leden vind je kwaliteit, (actieve) ontspanning, rust en authentieke gastvrijheid.

Ook met Maashorst Betrokken Ondernemers beleef het  buitenleven. Zij vertellen je alles over De Maashorst, het grootste natuurgebied van Noord-Brabant.
Wij ontmoeten je graag in stand  E026 in Hal 10, naast de ANWB.

Maak kans op prijzen
Op de beurs geven wij bezoekers een eerste indruk van de mogelijkheden en bestemmingen in het gebied. Tevens maken zij verschillende keren per dag kans op een mooie cadeaubon, als ze hun e-mailadres achterlaten.

 
Ontdek de Maasmeanders op de Vakantiebeurs