Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  de Maasmeanders  >  aangesloten bedrijven  > Bed & Breakfast De Oude Pastorie  > Bed & Breakfast De Oude Pastorie

Bed & Breakfast De Oude Pastorie

Dit prachtige rijksmonument is beneden ingericht als Galerie voor kunst en wonen, waarbij wordt gestreefd om aan de bezoekers een compleet mooi ingericht huis te tonen.
Kunst en een klassieke inrichting vormen samen een geheel. De wisselende kunstexposities zijn steeds aanleiding om de verdere inrichting van het huis te wijzigen. In de zomermaanden worden ook in de tuinen rondom De Oude Pastorie kunstwerken tentoongesteld.

Het eigen assortiment van De Oude Pastorie bestaat uit antiek meubilair en veelal Jugendstil plateel. Maar ook moderne accenten in m.n. de verlichting ontbreken niet. Oude serviezen zijn in gebruik ten behoeve van het ontbijt, lunches en high-tea´s. Het gehele huis wordt steeds opgefleurd door verse bloemen en planten.

De totale bovenverdieping van De Oude Pastorie is gereserveerd ten behoeve van Bed & Breakfast. Er zijn vier slaapkamers beschikbaar voor de gasten. Zij hebben ieder een eigen inrichting: Klassiek, Frans, Engels, Jugendstil.

Bezoekadres
Kerkstraat 2
5367AG Macharen


Bed & Breakfast De Oude Pastorie

Kerkstraat 2
5367AG Macharen
0611042775
christa@deoudepastoriemacharen.nl
http://www.deoudepastoriemacharen.nl

Meer info