Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  De Culinaire Rivier  >  Overnachtingen  > Pleisterplaats 't Megensche Veerhuis

Pleisterplaats 't Megensche Veerhuis

`t Megensche Veerhuis is gelegen op een schiereiland tussen de rivier de Maas en natuur- en recreatieplas de Gouden Ham. De Gouden Ham is één van de mooiste natuur- en recreatiegebieden van het land van Maas en Waal in de provincie Gelderland op de grens met de provincie Noord Brabant. Het schiereiland is onderdeel van de Maaslanden en het Langeland.

Trefwoorden zijn hier: zwemmen. wandelen, vissen, fietsen, genieten en cultuur!

Verblijf in Mongoolse Gers

U kunt een verblijf in een van de Mongoolse tenten (Ger, Yoert of Yurt), combineren met allerlei vormen van watersport, cursussen, recreatie en natuurbeleving. Of u nu met een groep bent of een gezin, een (familie)reünie of kinderfeest in stijl wilt vieren, papadag cq mamadag (want voor de kids is het natuurlijk helemaal geweldig en spannend). Ook gezamenlijk buiten koken in een bogrács of op rooster of kachel. U bent bij 't Megensche Veerhuis aan het juiste adres.

Nieuw dit jaar is het op maat kamperen of vrij kamperen met eigen kampeermiddelen. Ook worden arrangementen en cursussen verzorgd. Kijk hiervoor op de website: www.megenscheveerhuis.nl.

Bezoekadres
Noord Zuid 1
6629KG APPELTERN


Pleisterplaats 't Megensche Veerhuis

Noord Zuid 1
6629KG APPELTERN
0655336925
megenscheveerhuis@gmail.com
http://www.megenscheveerhuis.nl

Meer info