Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  De Gezonde Rivier  >  Doe-activiteiten  > Spel: op zoek naar de buit van de bende van Oss

Spel: op zoek naar de buit van de bende van Oss

De activiteit
Gedurende 3 uur gaat u in groepen op zoek naar locaties, krijgt u aanwijzingen via sms, dient u foto's te nemen van plekken waar de bendeleden vroeger hebben gelopen en speelt u een gokspel met andere bendeleden. Elke groep staat voor een bendelid en dient samen een strategie te bepalen hoe het beste het meeste geld kan worden verzameld.

Verdient u de meeste guldens en gaat u er met de buit vandoor? De buit van de bende is een spannend spel waarbij men tegen en met elkaar strijdt om de buit. Samenwerking en creativiteit worden beloond!

Duur spel: ongeveer 3 uur
Aantal deelnemers: 12 - 45

Kosten:
Arrangement 1: 18,50 p.p. inclusief een drankje bij aankomst
Arrangement 2: 38,50 p.p. inclusief een 3 gangen menu geheel in stijl

Op zoek naar de buit van de Bende van Oss
In de jaren '30 maakte de Bende van Oss de regio onveilig. Ze staken huizen in brand voor geld en roofden kluizen leeg. Waar is hun buit gebleven, nadat ze zijn opgesloten? Nu vele jaren later komt een notaris met een bijzondere mededeling:

De buit van de bende is terecht!
Echter deze buit is niet zomaar te krijgen. De bende heeft de buit middels codes en opdrachten goed verborgen. Ze hebben de notaris de opdracht gegeven om de juiste mensen bij elkaar te vinden die de uitdaging aan willen gaan om de buit te vinden. Aan u de taak om te denken als een bendelid en op zoek te gaan naar de buit van de bende van Oss.

Bezoekadres
Hoogheuvelstraat 40
5342VV Oss

Tarieven
Kosten: Arrangement 1: 18,50 p.p. inclusief een drankje bij aankomst Arrangement 2: 38,50 p.p. inclusief een 3 gangen menu geheel in stijl


Ludus Outdoor

Hoogheuvelstraat 40
5342VV Oss

info@ludusoutdoor.nl
http://www.ludusoutdoor.nl

Meer info