Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  de Maasmeanders  >  aangesloten bedrijven  > De Schansehoeve

De Schansehoeve

In het land van Maas en Waal ligt de Schansehoeve, een vleesveebedrijf. Groepen of individuen kunnen aan allerlei activiteiten deelnemen. De accommodatie is zeer geschikt voor vrienden- en familiegroepen tot en met 32 personen. Tevens biedt de Schansehoeve de mogelijkheid tot Bed & Breakfast, een rondvaart over de rivieren of georganiseerde bezoeken aan bedrijven in de regio. Ballonvaarten kunnen geboekt worden met vertrek vanaf de accommodatie. Ook kunt u er terecht voor prachtig rundvlees, van het eigen fokbedrijf. Tevens fietsverhuur.Aanbod van De Schansehoeve

Ballonvaart De Schansehoeve

Ballonvaarten vanuit de Schansehoeve worden het hele jaar door uitgevoerd. Wel moeten de weersomstandigheden zodanig zijn dat een veilige uitvoering van de ballonvaart mogelijk is. Het gebied van Maas en Waal is niet alleen op de grond, maar zeker vanuit de lucht een fraai gebied met bijzondere kenmerken.
Meer info

De Schansehoeve - vlees van eigen boerderij

U kunt bij de Schansehoeve ook terecht voor prachtig rundvlees, van het eigen fokbedrijf, dat natuurlijk is gegroeid en op een speciale manier is gerijpt. Dit mooie natuurlijke Blonde d´Aquitaine vlees is op een ambachtelijke manier verwerkt.
Meer info

Fietsverhuur De Schansehoeve

Makkelijk, goedkoop en veilig op weg met een huurfiets van De Schansehoeve. Om teleurstellingen te voorkomen, moet u wel van tevoren reserveren.
Meer infoDe Schansehoeve

Nieuwe Weg 9
6626KS ALPHEN GLD
0487562207
info@deschansehoeve.nl
http://www.deschansehoeve.nl