Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  de Maasmeanders  >  aangesloten bedrijven  > Hotel Brasserie Oud Maren

Hotel Brasserie Oud Maren

Dit familiehotel is gevestigd in een karakteristiek pand in het schilderachtige dorp Maren-Kessel en biedt een huiselijke uitvalsbasis voor het verkennen van een mooi stukje Brabants land. Een ideale plek om per fiets de omgeving te ontdekken, of een heerlijke wandeling langs de nabij gelegen Maas. De steden Den Bosch en Oss zijn vanuit het hotel in slechts 15 minuten rijden te bereiken.

Hotel Brasserie Oud Maren beschikt over 17 kamers, waarvan 2 kamers met een twee persoons boxspringbed en 15 kamers met twee keer 1 persoons boxspringbed. Alle kamers beschikken over een eigen douche/toilet, flat screen tv , gratis Wi-Fi, wekkerradio, bureau, hang/legkast. Alle kamers beschikken ook over gratis koffie/thee voorziening.

Naast het Hotel ligt een gratis ruime parkeerplaats. Tevens is er een afgesloten ruimte voor het stallen van fietsen en motoren. Het Hotel heeft ook een eigen fietsverhuur. Om de hoek van het Hotel ligt een veerpont waardoor u snel in Zaltbommel kunt zijn.

De uitstekende, open keuken van de Brasserie van het hotel is een culinair genot voor alle fijnproevers die in dit hotel verblijven. De Brasserie is dagelijks geopend.Aanbod van Hotel Brasserie Oud Maren

Brasserie Oud Maren

Bij mooi weer is ook het terras met 66 zitplaatsen en een loungehoek geopend. Een ideale plek om gezellig een kopje koffie te drinken als u in de omgeving aan het fietsen bent. Het hele jaar door is een basis menukaart aanwezig. Naast deze kaart heeft Oud Maren wisselende specialiteiten, vaak streekgebonden gerechten...
Meer infoHotel Brasserie Oud Maren

Provincialeweg 85
5398JK Maren-Kessel
0412479898
info@oudmaren.nl
http://www.hotelbrasserieoudmaren.nl