Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  de Maasmeanders  >  aangesloten bedrijven  > Landwinkel Spierings en Spierings Vis

Landwinkel Spierings en Spierings Vis

Landwinkel Spierings is hét adres voor de kwaliteitsbewuste liefhebber van seizoensproducten. Zij bieden een ruim assortiment producten die het milieu op de lange termijn niet aantasten. Veelal afkomstig uit de regio, maar sowieso geteeld binnen de Nederlandse grenzen.

Het assortiment bij Landwinkel Spierings is ruim en de prijs eerlijk. De moderne winkel is een plek waar de consument op zijn wenken wordt bediend als het gaat om verantwoord én lekker inkopen doen. En wel op het gebied van kaas en zuivelproducten, groenten, fruit, vlees en aanverwante artikelen.

Landwinkel Spierings verzorgt ook proeverijen en kookavonden.

Kijk voor meer informatie op de website van Landwinkel Spierings.


Aanbod van Landwinkel Spierings en Spierings Vis

Kookavonden Landwinkel Spierings

U gaat zelf aan de slag met de heerlijke streekproducten. Onder leiding van een kok maakt u gezamenlijk een heerlijk streekmenu in de Landwinkel. In een ruime compleet ingerichte keuken geeft de kok u tijdens het koken leuke tips en vertelt u alles over de producten. Na gedane arbeid kunt genieten van de gezamenlijk...
Meer info

Proeverij Landwinkel Spierings

Een proeverij waarbij de kok de gerechten zelf zal bereiden. U hoeft dan niets anders te doen dan aan tafel te gaan en te genieten van al die heerlijke streekproducten. De kok kan u uitgebreid vertellen over de ingrediënten en bereidingswijze van de verschillende gerechten. Neem voor meer informatie contact op met Landwinkel Spierings.
Meer infoLandwinkel Spierings en Spierings Vis

Oijenseweg 284
5346JG Oss
0412450459
info@landwinkelspierings.nl
http://www.landwinkelspierings.nl