Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  de Maasmeanders  >  aangesloten bedrijven  > Bierbrouwerij Oijen

Bierbrouwerij Oijen

"Bij Bierbrouwerij Oijen kun je genieten van de Brabantse gastvrijheid! Naast ons heerlijke speciaal bier kun je ook terecht in het bourgondische restaurant!

De landelijke locatie heeft al het schone van het platteland. Gelegen in het zicht van de Maas kijk je zo uit over de polders van Oijen en Macharen. De schapen van de buurman lopen in de weide en de eigen varkens Henk & Hannie zijn niet te missen. Groot gehouden met eigen bierbostel.

In de bourgondisch Brabantse keuken wordt er veel gewerkt met verse streekproducten. Jij geniet ondertussen in het restaurant of op het rustieke terras. Waar de kinders zich uitstekend kunnen vermaken op de air-trampoline en in de speelweide.

Bier speelt een prominente rol. Dat mag duidelijk zijn. En dit is net als de omgeving: puur natuur. Je kunt niet alleen proeven, maar geven je ook een kijkje in de brouwerij. Mocht je er geen genoeg van krijgen: neem wat lekkere biertjes mee naar huis. "

Je kunt hier ook overnachten met je camper, er zijn voorzieningen aanwezig.
Aanbod van Bierbrouwerij Oijen

Bierbrouwerij Oijen

"Bij Bierbrouwerij Oijen is het goed toeven. De brouwer vertelt u er graag over zijn brouwerij en zijn bieren. U kunt genieten van een biertje, de landelijke rust en het buitenleven. Op het grote terras of bij de open haard. In een huiselijke sfeer wordt u ontvangen en maakt u kennis met deze bijzondere, ambachtelijke...
Meer info

Bierbrouwerij Oijen - Arrangementen

Voor de actievelingen organiseert Bierbrouwerij Oijen allerlei arrangementen. Kijk voor meer informatie op de website van Bierbrouwerij Oijen.
Meer infoBierbrouwerij Oijen

Oijense Bovendijk 61
5394LA Oijen
0412492217
info@speciaalbierbrouwerij.nl
http://www.speciaalbierbrouwerij.nl