Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  de Maasmeanders  >  aangesloten bedrijven  > De Kriekeput

De Kriekeput

De Kriekeput is gelegen in een schitterde bosrijke omgeving. De Kriekeput: zwembad, restaurant en tevens de 'Poort van de Maashorst'. De plek voor de start en afsluiting voor een mooie fiets, wandel en ruiterroute in natuurgebied Herperduin/Maashorst.

Bij de Eeterij De Kriekeput kunt u op ieder moment van de dag terecht voor een kopje koffie, lunch, maaltijd of een lekker hapje en drankje. Op het menu staan heerlijke vlees- en visgerechten, maar ook pannenkoeken. Voor de lunch kunt u o.a. terecht voor lekker knapperige belegde broodjes of een huisgemaakte soep. De eeterij is sfeervol ingericht en heeft aansluitend een schitterend terras in een bosrijke omgeving waar u helemaal tot rust van kunt komen. Omdat zij van lekker en Bourgondische koken houden hebben is er naast de menukaart, een krijtbord waar de specialiteiten op staan die regelmatig wisselen.

Tevens beschikken zij over een zaal voor feestjes op maat, vergaderingen, Bourgondische koffietafel, brunch of barbeque.
Aanbod van De Kriekeput

Recreatieve Poort van de Maashorst

De Kriekeput is gelegen in een schitterde bosrijke omgeving en tevens de 'Poort van de Maashorst'. De plek voor de start en afsluiting voor een mooie fiets, wandel en ruiterroute in natuurgebied Herperduin/Maashorst. Sinds 2009 is de Kriekeput 'Recreatieve Poort van de Maashorst' een informatiepunt voor natuurgebied...
Meer info

Zwembad De Kriekeput

Zwembad De Kriekeput is een modern overkapt zwembad met snackcorner. Bij mooi weer zal de overkapping geopend zijn zodat u van de buitenlucht kunt genieten. Is het weer wat minder aangenaam dan zal de overkapping sluiten. Het zwembad is (van 31 maart tot einde herfstvakantie) dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.
Meer infoDe Kriekeput

Schaijkseweg 3a
5373KL Herpen
0486415100
kriekeput@herperduin.nl
http://www.kriekeput.nl