Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  de Maasmeanders  >  aangesloten bedrijven  > Groepsaccommodatie 'Bij Ons'

Groepsaccommodatie 'Bij Ons'

Vlak bij de Maas, in een schitterende omgeving, waar de rust je tegemoet komt, maar waar van alles te zien en te beleven valt, kunt u 'Bij Ons' logeren.

Met een prachtig uitzicht over de weilanden, zult u zich snel thuis voelen in de gezellige accommodatie, waar sfeer en comfort hoog staan aangeschreven. Bij de kachel in een lekkere stoel, of buiten op de veranda, genietend van een lekker drankje en gezellig samenzijn. Volop rust, ruimte en privacy, maar op korte afstand een enorme veelzijdigheid aan activiteiten, cultuur en natuurschoon.

Kom genieten van dit uniek stukje Nederland, waar u zo vanuit de accommodatie weg wandelt en zomaar in het gras, op een bankje of vanaf een van de vele sfeervolle terrasjes de bedrijvigheid op en aan de Maas kunt gadeslaan. Maar waar u ook op nog geen 10 kilometer afstand heerlijk kunt vertoeven in het bos met heidevelden en zandverstuivingen. Of pak de fiets om een van de vele mooie routes te gaan rijden, langs prachtige historische stadjes met vele bezienswaardigheden.

Verder kunt u Bij Ons ook terecht voor een vergadering. Weg van alle drukte vergaderen, al dan niet met overnachting, in een van alle gemakken voorziene, sfeervolle ruimte. Eventueel uitgebreid met een activiteit in de frisse buitenlucht, genietend in de inspirerende omgeving.


Groepsaccommodatie 'Bij Ons'

Bossepad 1
5368LB Haren
0412462891
info@bijonsgroepsaccommodatie.nl
http://www.bijonsgroepsaccommodatie.nl