Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  de Maasmeanders  >  aangesloten bedrijven  > Ludus Outdoor

Ludus Outdoor

Ludus Outdoor heeft activiteiten voor verschillende doelgroepen, gericht op kleinere groepen. De activiteiten zijn bijna door iedereen uit te voeren en worden zo veel mogelijk op maat gemaakt.

Ludus is het latijn voor spelen.... buiten spelen dus. Ludus Outdoor is een bedrijf dat op maat gemaakte activiteiten organiseert. Zij organiseren activiteiten voor kleine groepen waarbij de mens centraal staat en er tijd is voor persoonlijke aandacht. Het doel van de activiteiten is mensen plezier in het bewegen te geven. Lol staat natuurlijk voorop, maar daarnaast vindt Ludus Outdoor bewegen, duurzaamheid en educatie erg belangrijk. De activiteiten zijn voor iedereen te doen, jong en oud. Door hun creativiteit kan er gevarieerd worden, activiteiten worden op maat gemaakt en blijft er een uitdaging voor iedereen.
Aanbod van Ludus Outdoor

Spel: op zoek naar de buit van de bende van Oss

De activiteit Gedurende 3 uur gaat u in groepen op zoek naar locaties, krijgt u aanwijzingen via sms, dient u foto's te nemen van plekken waar de bendeleden vroeger hebben gelopen en speelt u een gokspel met andere bendeleden. Elke groep staat voor een bendelid en dient samen een strategie te bepalen hoe het beste...
Meer infoLudus Outdoor

Hoogheuvelstraat 40
5342VV Oss

info@ludusoutdoor.nl
http://www.ludusoutdoor.nl