Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  de Maasmeanders  >  aangesloten bedrijven  > Hotel de Naaldhof

Hotel de Naaldhof

Hotel de Naaldhof is één van de weinige hotels die zo multifunctioneel is in de wijde omgeving van Den Bosch. Een uniek hotel waar gastvrijheid een waardevolle betekenis heeft. Behalve overnachten in één van de moderne kamers kunt u er ook heerlijk dineren in het (vernieuwde) restaurant, paintballen, lasergamen, biljarten, bowlen, fitnessen of heerlijk tot rust komen in de sauna. Het ruime terras biedt u de mogelijkheid om te genieten van de bosrijke omgeving waar u tevens ook een mooie wandel- of fietsroute kunt maken.

Kortom, genoeg mogelijkheden voor een aangenaam verblijf of een gezellig avondje uit.


Aanbod van Hotel de Naaldhof

Paintball

Ideaal voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, teambuilding of gewoon voor vrienden onder elkaar is het spel Paintball. Paintball is een avontuurlijk actie- en strategiespel voor jong en oud, dat een intensieve deelname garandeert. Twee teams gehuld in beschermende kleding en gewapend met paintballgun strijden...
Meer info

Restaurant de Naaldhof

Culinair genieten u in het restaurant. Van een heerlijke lunch tot een avondje gezellig tafelen. Ongeachte de grootte van uw gezelschap. Restaurant de Naaldhof serveert gevarieerde Hollandse gerechten en seizoensgerechten.
Meer infoHotel de Naaldhof

Docfalaan 22
5342LD Oss
0412622129
info@denaaldhof.nl
http://www.denaaldhof.nl/