Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  de Maasmeanders  >  aangesloten bedrijven  > Kasteel van Oijen

Kasteel van Oijen

Uitzonderlijke groepsaccommodatie in het prachtige Kasteel van Oijen!
Samen met uw familie of vriendengroep kunt u een weekend, midweek of week verblijven in het nostalgische kasteel met sfeervolle kasteelkamers.

Vanuit de kasteeltuin betreedt u het Westelijk Neerhuis van het kasteel, waarin de zeer comfortabele groepsaccommodatie is gevestigd (wordt in mei geopend). Dit Neerhuis beschikt o.a. over een riante woonkamer met open haard, een prachtig landelijke keuken met aangrenzend een ruime eetkamer, zes sfeervolle 2- persoons slaapkamers met ieder een eigen badkamer, 2 verschillende etages in het 15e eeuwse kasteeltorentje, waarin zowel jong als oud heerlijk kunnen vertoeven. De gehele accommodatie straalt zowel het karakteristieke van vroeger uit als de luxe van nu.

Buiten kunt u fijn zitten onder de veranda, plezier maken in de riante kasteeltuin of wandelen op de bijbehorende dijk met een prachtig uitzicht over de weilanden en de Maas.

Kortom: in deze recent verbouwde, schitterende groepsaccommodatie waarin rust, ruimte en privacy hoog staan aangeschreven, zult u zich zeker direct thuis voelen! Ook voor trouwerijen.


Kasteel van Oijen

Oijense Bovendijk 34
5394LB Oijen
0629111312
info@kasteelvanoijen.nl
http://www.kasteelvanoijen.nl/