Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  de Maasmeanders  >  aangesloten bedrijven  > Riverside Outdoor & Events

Riverside Outdoor & EventsVoor de leukste, gezelligste en (ont)spannendste outdooractiviteiten ben je bij Riverside aan het juiste adres. Maakt niet uit hoe oud je bent, er is altijd een activiteit die bij je past.

Gek op varen, zeilen of peddelen? Ga dan eens een dagje op pad met een van onze kano´s, motorbootjes of elektrosloepen. Wil je wind in de zeilen dan kun je met een van onze zeilboten recreatiegebied De Gouden Ham ontdekken. Mét of zonder instructeur.

Liever vaste grond onder je voeten? Dan is een prachtige dijkentocht op de fiets, tandem of mountainbike wat voor jou. Wil je eens wat anders, ga dan op pad met een van onze elektrische tuktuks.

De stoere types kiezen voor de klimwand of vlotten bouwen. Waan je een dagje op een onbewoond eiland met Expeditie Robinson of bouw een bamboetoren.

Uitrusten kan op het terras bij ons strandpaviljoen. Voor een vers kopje koffie, een verkoelend ijsje en heerlijke snacks & broodjes. Want van de buitenlucht krijg je altijd lekkere trek.

Met Riverside kun je alle kanten op: alleen verhuur of een compleet dagprogramma. Voor elke leeftijd, voor elk budget. Wij zorgen voor een geweldige outdoordag!


Riverside Outdoor & Events

Hamsestraat 2 2
6629KT Appeltern
0487540671
info@riverside.nl
https://www.riverside.nl/