Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  nieuws  > Aangesloten bij Maasmeanders; schildje aan de muur


Aangesloten bij Maasmeanders; schildje aan de muur

De muurschildjes die de Maasmeanders onlangs heeft geïntroduceerd, waarmee ondernemers in het gebied aan de Maas zichtbaar kunnen maken dat men bij de stichting Maasmeanders is aangesloten, zijn zeer gewild. Sinds een paar weken hebben alle aangesloten bedrijven een schildje ontvangen.

Stichting Maasmeanders bestaat tien jaar en vertegenwoordigt recreatieve ondernemers die in het buitengebied rond Oss gevestigd zijn. Aangesloten ondernemers zien het belang van samenwerken en willen dit graag tonen. “Er is behoefte aan het kenbaar maken van de aangesloten leden”, zo concludeert voorzitter Jurrien van der Veer trots.

De ge-emailleerde schilden met daarop het logo van de stichting is daarom een logische stap die hoort bij het lidmaatschap. Met in het midden de Maas, de blauwe lucht hierboven en de groene uiterwaarden ervoor worden in dit logo, de belangrijkste landschappelijk kenmerken van het Maasmeandergebied gesymboliseerd.

Kom jij zo'n schildje tegen, zet het op de foto en plaats het op onze Facebook pagina. Op deze manier verzamelen we foto’s van alle schildjes van al onze leden.

      


Aangesloten bij Maasmeanders; schildje aan de muur