Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  nieuws  > Al twintig jaar genieten bij De Oude Maas in Macharen


Al twintig jaar genieten bij De Oude Maas in Macharen

Al twintig jaar kunnen gasten – zowel jong als oud – genieten bij pannenkoekenhuis De Oude Maas in Macharen. Een mijlpaal die eigenaren Wilfried en Sylvia Vink niet zomaar voorbij laten gaan. Tot zondag 21 oktober is er een speciaal driegangen feestmenu en elke zondag een winactie.

"Ik vind het vooral leuk om te zien hoe jongens en meiden die hier vroeger hebben gewerkt nu met hun kinderen komen bij ons", vertelt Sylvia Vink met een glimlach. Door de jaren heen is pannenkoekenhuis De Oude Maas aan Ossestraat 11 in Macharen flink uitgebreid. De 100 zitplaatsen waar de horecagelegenheid mee begon zijn na twee decennia verviervoudigd en voor kinderen is er een indoor speelparadijs en een game- en loungeruimte bijgekomen.

Stilzitten doen Sylvia en Wilfried niet. Voor de zomer is er een gloednieuw terras geopend die de naam Costa del Macharen draagt. Speciaal voor het jubileum is er een driegangen feestmenu voor 20 euro per persoon. "Met de hardlopers van de afgelopen twintig jaar op het menu. Er is voor ieder wat wils", zegt Sylvia. Gasten hebben onder meer de keus uit diverse soorten pannenkoeken, salades en schotels. Ook aan de kleine gasten is gedacht. "Elke zondag komt Pinokkio langs tussen 17.30 en 18.30 uur. Na zijn bezoek stelt hij een vraag over het pannenkoekenhuis. Voor diegene die het antwoord weet, hebben we een leuk presentje. Zodra de jubileummaand erop zit, hebben we een actie met alle vragen. Wie alle antwoorden weet, krijgt een lekkere prijs." Kinderen krijgen tijdens deze feestmaand zes muntjes bij een kindergerecht in plaats van vier muntjes om te sparen voor een cadeautje bij De Oude Maas.

Sylvia, Wilfried en hun team bedanken alle gasten voor de afgelopen jaren. "We kunnen er weer twintig jaar tegenaan, hebben een hoop plannen voor de toekomst." De Oude Maas kan nog een paar extra handen in de bediening gebruiken, zowel fulltime- als oproepkrachten. Interesse? Stuur dan je cv en motivatie naar info@deoudemaas.nl

bron: Weekblad Regio Oss


Al twintig jaar genieten bij De Oude Maas in Macharen