Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  nieuws  > Bloesem theehuis viert haar 5-jarig bestaan met wintermarkt


Bloesem theehuis viert haar 5-jarig bestaan met wintermarkt

De maatschappelijke onderneming Bloesem Theehuis in Herpen bestaat dit jaar 5 jaar. Om dit jubileumjaar te vieren organiseren zij een wintermarkt op woensdag 1 februari.

Diverse activiteiten
Om het jubileumjaar te vieren zijn er door het jaar heen verschillende activiteiten. Het theehuis start met een kleine wintermarkt. Met vuurkorven, glühwein en chocolademelk, winterse cadeautjes, gebak en soepen uit eigen keuken en nog veel meer. Ook zal Clown Fleur optreden voor kinderen.

Op dit winterse evenement is iedereen welkom om kennis te komen maken met de medewerkers en de producten van Bloesem Theehuis. Voor alle nieuwsgierigen worden rondleidingen georganiseerd door het pand en uitleg gegeven over het productieproces. Noteer woensdag 1 februari alvast in je agenda!

Over Bloesem Theehuis
Bloesem Theehuis is een maatschappelijke onderneming waar mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze maken onderdeel uit van een uitgebreid arbeidsproces waarin ieder zijn eigen taak heeft. In de winkel worden de verschillende theesoorten verkocht die zijn verpakt door onze medewerkers. Daarnaast is er een uitgebreide cadeauwinkel in het hogere segment. Voor iedereen die moeite heeft met het traditionele arbeidsproces, maar wel iets wil bijdragen is plek bij Bloesem.

Wooijstraat 4a, Herpen
0486 412 789
www.bloesemtheehuis.nl


Bloesem theehuis viert haar 5-jarig bestaan met wintermarkt