Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  nieuws  > Brugklassen op bezoek bij Maasmeander ondernemingen


Brugklassen op bezoek bij Maasmeander ondernemingen

In de week van 6 tot en met 10 februari gaan leerlingen van het Osse Mondriaan College op bezoek bij bedrijven die lid zijn van onze stichting. Tijdens de bezoeken krijgen de leerlingen een indruk van alle werkzaamheden binnen een bedrijf. De bedoeling is dat de kinderen er zo achter komen wat leuk vinden en waar hun talent ligt.

Kijkje in de keuken
Het Mondriaan College heeft voor haar brugklas- en tweedejaars leerlingen van het vmbo en havo een speciaal programma dat in het teken staat van het verkennen van de wereld van het beroep. Stel je voor dat je 12 of 13 jaar bent en je moet antwoord geven op de vraag: Wat zou jij later willen worden? Dat is niet eenvoudig en dus fijn dat je al op jonge leeftijd dit kan ontdekken. En waar kan dat beter dan bij een van de diverse bedrijven die onze stichting rijk is…

Meewerken bij Vakantiepark Herperduin en Bloesem Theehuis, of een kijkje in de keuken bij Hotel Berghem. Ook  bezoeken de leerlingen Bierbrouwerij Oijen, Zorgboerderij en paardenmelkerij Burgthoeve in Oijen en de Landwinkel van Boer Spierings.

Bekijk op onze Facebookpagina de foto's van de week.


Brugklassen op bezoek bij Maasmeander ondernemingen