Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  nieuws  > Concept van De Oude Maas slaat aan bij gasten


Concept van De Oude Maas slaat aan bij gasten

De Oude Maas is dit jaar 364 dagen per jaar geopend. Ook met Pasen is er van alles te doen. Zo is er van 11.30 tot 13.30 uur een brunch en aansluitend worden er eieren gezocht samen met de paashaas.

 "Er zijn al veel reserveringen binnengekomen, maar er is nog plek. Het mooie is dat bezoekers ook uit bijvoorbeeld Eindhoven of Arnhem komen. Wij hebben sinds 2014 een indoorspeeltuin met horecagelegenheid gecombineerd met een restaurant. We kiezen er bewust voor om geen entree voor de speeltuin te heffen. Dit concept slaat aan." Eind vorig jaar is het interieur in het speelparadijs volledig vernieuwd en is er een 'sport- en spelruimte' gemaakt met daarin bijvoorbeeld flipperkasten en een airhockeytafel. Ideaal voor de wat oudere jeugd.

Menukaart
Het staat in de bedrijfsnaam, maar De Oude Maas is veel meer dan alleen een pannenkoekenrestaurant. Wilfried Vink: "Eerst stonden er voor twintig procent bijgerechten op de kaart, maar dat is nu zeker de helft. Uiteraard is er een ruim assortiment aan pannenkoeken, maar bijvoorbeeld ook spareribs, saté, biefstuk en carpaccio. Ook hebben we een bierkaart, zodat volwassenen hier een lekker biertje kunnen drinken. En er is een cocktailkaart, met daarop ook alcoholvrije cocktails."

Arrangementen
De Oude Maas is een ideale locatie voor feestelijke gebeurtenissen. Van een babyshower, communie tot een kinderfeestje, het is mogelijk om tussen 12.00 en 17.00 uur voor een speciaal arrangement te kiezen. "Veel mensen vinden het vervelend om thuis een feestje te vieren. Je zit zelf in de stress, bent druk in de keuken en moet alle rotzooi weer opruimen. Daar hebben ze hier geen last van. Je kunt hier feesten en gewoon de deur achter je dichttrekken."

Plezier
Tijdens een gesprek met het echtpaar komt er regelmatig een glimlach op de gezichten. "Het is ook gewoon een feest om hier iedere dag te zijn. We doen wat we leuk vinden en ons personeel straalt dat plezier ook uit."

De Oude Maas is bereikbaar via 0412 64 78 90 of www.deoudemaas.nl
Openingstijden: maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 tot 20.00 uur
op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 20.00 uur

bron: Kliknieuws.nl


Concept van De Oude Maas slaat aan bij gasten