Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  nieuws  > Eerste uitgave magazine 'Geniet! de Maasmeanders' een feit


Eerste uitgave magazine 'Geniet! de Maasmeanders' een feit

Om het gebied langs de Maas te promoten hebben wij een magazine uitgebracht. Het gaat om het blad 'Geniet! de Maasmeanders' dat twee keer per jaar verschijnt.

Om aan iedereen te laten weten welke leuke recreatieve mogelijkheden onze streek te bieden heeft, is er sinds deze week het magazine 'Geniet! de Maasmeanders'. Maar liefst 24 pagina’s vol interessante nieuwtjes en veel mooie beelden uit de regio.

Met trots
In de uitgave lees je alles over de MaasdijkMarathon en de Maasmeanderwandeling, het project Kunst aan de Maas, de zondagse activiteiten van Maasmeanderondernemers, en gezond genieten in de natuur. Ook wordt er aandacht besteed aan het Wandelnet, originele overnachtingen in het gebied en de toekomstige ontwikkelingen van Luxor aan de Maas. Zo worden inwoners en bezoekers geïnformeerd over de activiteiten en evenementen die plaats vinden in het gebied.


D-tv opname
Ook in de media is het opgevallen. Bekijk hier de opname die D-tv heeft gemaakt.

Magazine gemist?
Het magazine wordt verspreid onder de Maasmeanderondernemers en diverse culturele instellingen waar bezoekers een exemplaar mee kunnen nemen. Ook is de online versie hier voor iedereen gratis te lezen.


Eerste uitgave magazine 'Geniet! de Maasmeanders' een feit