Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  nieuws  > Geniet per trein of struinrolstoel!


Geniet per trein of struinrolstoel!

Bij de ondernemers van de Maasmeanders is zo veel te doen. Wil je alles meemaken, dan heb je heel wat kilometers af te leggen. Om dat voor iedereen mogelijk te maken zijn twee nieuwe vervoersmiddelen aangeschaft.

Struinrolstoel
Deze zijn te huur via Maasmeander ondernemers in het gebied. Maaspark De Lithse Ham en Vakantiepark Herperduin hebben elk één struinrolstoel beschikbaar. Hiermee kunnen bezoekers die slecht ter been zijn ook genieten. Van de struinpaden langs het water tot middenin de duinen. Klei en zand zijn met deze rolstoel moeiteloos te bedwingen. Ga waar je maar wilt, zolang je wilt. Want buiten de gebaande paden zie je pas echt wat deze regio te bieden heeft. Reserveren?

Toeristentrein*
Ook met de toeristentrein kom je werkelijk overal. Zelfs in de winter kun je er warm en beschut mee op pad. In een uurtje van A naar B of de hele dag cruisen met chauffeur. Onderweg kom je via het informatiescherm van alles te weten over het gebied. De wagons kunnen zelfs de rivier over met de pont. De trein is rolstoeltoegankelijk en biedt plaats aan maar liefst 40 personen. Reserveren?


* De Maasmeanders toeristentrein draagt bij aan een vitaal, mooi en schoon land voor alle inwoners en bezoekers. Met dank aan de onderstaande partijen voor de financiële steun die de trein mogelijk maken:
Gemeente Oss, Waterschap Aa en Maas, provincie Noord-Brabant en het Europees Landbouwfonds.

 


Geniet per trein of struinrolstoel!