Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  nieuws  > Geniet van Mystery Gardens in Lights in de Tuinen van Appeltern


Geniet van Mystery Gardens in Lights in de Tuinen van Appeltern

De tuinen van Appeltern zijn altijd fantastisch mooi, maar zó zag je ze nog niet vaak! Op 28, 29 en 30 september worden ze namelijk weer prachtig verlicht tot Mystery Gardens in Lights. Dat is spectaculair, maar vooral ook heel sfeervol en sprookjesachtig. Een avond om niet meer te vergeten.

Een feest van licht en betoverende effecten
Er kan tegenwoordig veel, heel veel met lichteffecten en dat is komend weekend te zien in de tuinen van Appeltern. Hier vind je meer dan tweehonderd prachtige voorbeeldtuinen, van een boomhuttuin tot een Engelse serretuin. Altijd heerlijk om doorheen te wandelen, maar vooral prachtig tijdens het jaarlijkse lichtfeest Mystery Gardens in Lights! Lichtjes en fakkels leiden je langs de paden en opeens sta je in een sprookjeswereld vol prachtige kleuren, oplichtende bomen en schitteringen over water. Even ben je helemaal weg van de realiteit en kun je alleen maar genieten.

Van de ene sfeervolle plek naar de andere
Dan hoor je flarden muziek en loop je toch verder. Via een lint van kaarsen kom je in een sfeervol hoekje met oplichtende objecten, waar je stil kunt luisteren. Zo loop je van plek naar plek, allemaal anders en allemaal een belevenis van licht, kleur en warmte. Koud zul je het namelijk niet krijgen dankzij de vele vuren en overdekte plaatsen. Maar het warmst word je vast van de mengeling van licht, vuur, geluid, romantiek en mystiek. Dit wil je niet missen!

Bekijk de site voor meer informatie of het bestellen van tickets.


Geniet van Mystery Gardens in Lights in de Tuinen van Appeltern