Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  nieuws  > Landwinkel Boer Spierings: "Koop, eet en geniet in Oss."


Landwinkel Boer Spierings: "Koop, eet en geniet in Oss."

Aan het woord is Jasper Spierings van Landwinkel Boer Spierings: “De belangstelling voor streekproducten neemt nog altijd toe; mensen willen steeds meer weten over de achtergrond van ons voedsel. Daarom is ons motto: ‘Koop, eet en geniet in Oss’. Wij bieden helderheid over ons eten en daarnaast is het belangrijk dat we elkaar ondersteunen. Zo blijven geld en werk voor de regio behouden.”

Meer en meer mensen vragen zich af waar hun voedsel vandaan komt, zo ervaart hij. Jasper Spierings heeft óók het antwoord: “Wij verkopen het hele jaar door verse seizoensproducten van onszelf én uit onze regio. Veel van deze producten doen het geweldig goed in kerstgeschenken en als streekgeschenk.” Een tip voor de komende donkere dagen.

Kerstgeschenk of relatiegeschenk
De Landwinkel staat boordevol smakelijke producten als zelfgemaakte kaas, vlees van eigen Brandrode koeien, melk van eigen koeien, brood, aardappelen, groente en fruit. Het brede assortiment versproducten is voor een groot deel afkomstig uit de streek. Jasper Spierings: “Daarvoor komen de mensen naar hier: voor de eerlijke producten, waarvan de herkomst duidelijk is. Wij kennen onze producten en kunnen onze klanten vertellen over de achtergrond ervan. Zo is het vlees dat we hier verkopen afkomstig van onze eigen Brandrode runderen. Daarmee beweiden we natuurgebieden van Natuurmonumenten.”

Op zoek naar een bijzonder kerstgeschenk?
“Onze producten verdwijnen beslist niet achter in de kast. Denk aan een mooi (vers)pakket met een recept, waarmee de ontvanger zelf een mooie maaltijd kan bereiden. Met bijvoorbeeld een mooie wijn of een speciaal bier. We overleggen graag met de klant wat hij of zij graag wil. Zo’n kerstgeschenk of relatiegeschenk wordt enorm gewaardeerd.”

Bekijk de website van Landwinkel Boer Spierings voor meer informatie.

Bron: Bedrijvig Oss | november 2015


Landwinkel Boer Spierings: "Koop, eet en geniet in Oss."