Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  nieuws  > Maasmeanders op de Vakantiebeurs


Maasmeanders op de Vakantiebeurs

Onder het thema Maasboulevard hebben Stichting Maasmeanders samen met Maashorst Betrokken Ondernemers tijdens de Vakantiebeurs gebieden en bedrijven aan de Gelderse en Brabantse zijde van de Maas gepromoot.

Na aanleiding van de succesvolle deelneming van vorige jaren, stonden wij als Stichting Maasmeanders samen met Maashorst Betrokken Ondernemers ook dit jaar weer op de Vakantiebeurs. Een stand om het buitenleven rondom de Maas, met gebieden als Land van Maas en Waal , Maasmeanders en de Maashorst onder de aandacht te brengen. Gemist? Bekijk de aftermovie hieronder:Authentiek buitenleven
Stichting Maasmeanders en Maashorst Betrokken Ondernemers hebben beiden hart voor het authentieke buitenleven. Maasmeanders brengt het prachtige Maas gebied onder de aandacht waar de provincies Brabant, Gelderland en Limburg samenkomen. Dit gebied is één van de best bewaarde geheimen van Nederland, hier is het culinair, cultureel en gezond genieten. Laat je informeren over de mogelijkheden voor een weekend weg of langere vakantie: op een camping, in een Bed & Breakfast, vakantiehuis of groepsverblijf. Bij de 100 leden vind je kwaliteit, (actieve) ontspanning, rust en authentieke gastvrijheid.


Ook met Maashorst Betrokken Ondernemers beleef het  buitenleven. Zij vertellen je alles over De Maashorst, het grootste natuurgebied van Noord-Brabant.


Maasmeanders op de Vakantiebeurs