Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  nieuws  > Nieuwe overnachtingsplekken


Nieuwe overnachtingsplekken

Elk seizoen kun je in het Maasmeandergebied iets beleven. In de zomer kun je een bootje huren en lekker gaan varen en overnachten nabij de Maas. En in de winter kun je genieten van de Brabantse gastvrijheid. Maar zou het niet fijn zijn om je verblijf te verlengen? Jazeker! Sinds deze maand kunnen wij ons aanbod in het buitengebied weer uitbreiden. Met het lidmaatschap van Hotel de Naaldhof en Hotel Berghem heeft de Maasmeanders er weer twee leuke logeeradressen bij.

Hotel de Naaldhof
Het hotel is één van de weinige hotels die zo multifunctioneel is in de wijde omgeving van Den Bosch. Behalve overnachten in een van de moderne kamers kun je ook heerlijk dineren in het vernieuwde restaurant. En wat te denken van het uitbreiden van je arrangement met een beetje actie? Paintballen, lasergamen, biljarten, bowlen, fitnessen.. Het is allemaal mogelijk. Of geniet van het terras om te genieten van de bosrijke omgeving of kom tot rust in de sauna. Kortom, genoeg mogelijkheden voor een aangenaam verblijf of een gezellig avondje uit. Bekijk de site voor meer informatie.

Hotel Berghem
In een typisch ‘Brabants’ landschap met kleine akker- en weidepercelen kun je hotel Berghem vinden. Kronkelige weggetjes en verder naar het zuiden bos- en heidegebied waar je terecht kunt voor prachtige fiets- en wandelroutes. Daarnaast kun je genieten van zowel de stad met Oss, Den Bosch en Nijmegen als naastgelegen steden, evenals het platteland.


Nieuwe overnachtingsplekken