Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  nieuws  > Onthaasten in het Land van Maas & Waal


Onthaasten in het Land van Maas & Waal

Onthaasten in het Land van Maas & Waal
Het Land van Maas en Waal is een natuur- en waterrijk gebied waar u kunt onthaasten en relaxen. Geniet van de natuur, de rivieren, de historische dorpjes en laat u verwennen door de gastvrije ondernemers in dit prachtige verrassende stukje Nederland.


U wordt ontvangen op het terrein van logies ‘de Heul’ in een jonge boomgaard met appel en perenbomen met aan de rand de ruime 2-persoons logeerhutten. U zult versteld staan van de rust en de mooie omgeving. Het genieten kan beginnen!
 
Afhankelijk van uw wensen zorgen we dat u uw verblijf optimaal avontuurlijk, actief maar ook gezellig kunt doorbrengen. Riverside Outdoor zorgt voor uw fiets, tandem of mountainbike. Maar ook vermaak op het water behoort tot de mogelijkheden. Uw kano motor- of zeilboot ligt al klaar.

Een duidelijke route over land of water laat u genieten van onze prachtige omgeving waarbij een bezoek aan de Bierbrouwerij niet mag ontbreken. De brouwer ontvangt u graag om te vertellen over zijn bieren en hij laat u graag proeven.  In het eetcafé , op het zonovergoten terras, verzorgt men aldaar een heerlijke Maas & Waalse Hap.

U eindigt de dag weer in de boomgaard, lekker nagenieten met een vuurtje voor de logeerhut of bij slechter weer gezamenlijk droog onder de overkapping van de veldschuur.

Prijs 55,- pp  
Hiervoor ontvangt u: 1 overnachting in een logeerhut, ontbijtje, 1 fiets of tandem,  uitleg brouwerij, inclusief 1 consumptie en een complete maaltijd.
ACTIE: van maandag t/m donderdag € 49,50 pp    


Voor reservering:
www.logeerhutten.nl                     han@logeerhutten.nl                                    0487 –540462   
www.riverside-outdoor.nl                info@riverside-outdoor.nl                               0487 - 540671
www.speciaalbierbrouwerij.nl           info@speciaalbierbrouwerij.nl                          0412  -492217


Onthaasten in het Land van Maas & Waal