Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  nieuws  > Originele overnachtingsmogelijkheden


Originele overnachtingsmogelijkheden

Wil je volop genieten van alle activiteiten en bezienswaardigheden langs de Maas? Kies dan voor een meerdaags verblijf. Bij onze leden vind je de beste slaapplekken.

Maaspark De Lithse Ham
Bijvoorbeeld in Lith. Direct aan het water en middenin de natuur ligt Maaspark De Lithse Ham. Een veelzijdig recreatieoord in rust en ruimte. Bestaande uit een mooi aangelegd en goed onderhouden chaletpark, een kampeergelegenheid met ruime campingplaatsen en een schitterende jachthaven. Dit alles gelegen in de uitgegraven grindgaten van de Maas. Maaspark De Lithse Ham biedt voor ieder wat wils. Van zonnebaden op het strand tot varen met een sloep. Je vindt er natuur, (water)sport, spel, entertainment, zandstranden, zonneweide en een kinderzwembad. Ook is er een recreatie- & animatieteam. Leuk voor ouders maar nog veel leuker voor kinderen! Een weekendje in een chalet of lekker een week kamperen bij Maaspark De Lithse Ham. Waar je ook voor kiest: alle ingrediënten voor een optimaal verblijf zijn aanwezig!

Vakantiepark Herperduin
Kom tot rust in een bosrijke omgeving. Maak je keuze uit ecologische bosvilla’s, Finse huizen met open haard, Brabantse boerderijtjes met bedstee of de natuurcamping op Vakantiepark Herperduin. Voor grote families is er het Landhuis Wevershof met tien slaapkamers. Het park ligt in natuurgebied Herperduin, onderdeel van de Maashorst. Hier vind je zo’n 400 hectare met bossen, vennen en zandverstuivingen. Een gunstige plek als vertrekpunt voor tochten langs de Maas of wandelingen in de natuur. Het park voorziet in allerlei faciliteiten. Van restaurants tot fietsverhuur en zwembad.

Groepsaccommodatie Bij Ons
Op zoek naar een leuke workshop? Of een accommodatie voor een hele groep? Dan kun je Bij Ons terecht! Bij Ons is een sfeervolle accommodatie vlakbij de Maas en bij de bossen. Er zijn negen slaapkamers, met elk hun eigen sanitair. Hier voel je je al snel thuis. Kacheltje aan, glaasje erbij, wat lekkers op tafel… Bij ons is het goed toeven!

Camping De Maasakker
Genieten van slapen in de natuur maar geen zin om een tent op te zetten? Bij camping De Maasakker huur je een compleet ingerichte tent voor meerdere personen. Je kunt er zo intrekken. Maar ook met eigen tent ben je hier meer dan welkom voor een fijne vakantie. Of voor een nachtje bijtanken tijdens je fietsvakantie is de camping een goede plek; gelegen aan de LF12, de landelijke fietsroute.

Wil je volop genieten van alle activiteiten en bezienswaardigheden langs de Maas? Kies dan voor een meerdaags verblijf. Bij onze leden vind je de beste slaapplekken. Bekijk hier nog meer tips.


Originele overnachtingsmogelijkheden