Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  nieuws  > SpeciaalBierFietsen


SpeciaalBierFietsen

Speciaal (streek-)bier is de trend van dit moment. Op de grens van het Maasmeander- en Maashorstgebied hebben een zestal ondernemers de koppen bij elkaar gestoken en de lekkerste streekbier-proef-route uitgezet. Dat wil zeggen; zes locaties + zes speciaal bieren + vier landschappen = SpeciaalBierFietsen!


Zes locaties + zes speciaal bieren + vier landschappen = SpeciaalBierFietsen!
Prachtige bossen, weidse polders, Middeleeuwse vestingstadjes omringd door rivieren en dijken. Unieke lokaliteiten met ieder hun streek specialiteiten. Van het blondbier uit de Stadsbrouwerij van Ravenstein, een witbiertje van de Bierbrouwerij uit Oijen tot de Quadrupel van de Muifelbrouwerij uit Berghem. En dat allemaal samengevoegd tot een gezellige fietstocht.

Het arrangement boeken
Liefhebbers boeken in de zomermaanden iedere donderdag tot en met zondag het arrangement SpeciaalBierFietsen voor 29,50 bij Zalencentrum de Merx te Berghem. Dit is tevens het startpunt van de tocht (0412-401347).

Andere deelnemende horeca ondernemers zijn Café Zaal Thekes in Herpen, Stadsherberg de Keurvorst in Ravenstein, Café de Drie Sterren in Demen, Restaurant Op de Poort in Megen en Café d’n Dort in Berghem. 

Proost!

  


SpeciaalBierFietsen