Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  nieuws  > Twee Maasmeanders ondernemingen genomineerd voor titel 'Veelbelovend ondernemer van het jaar'


Twee Maasmeanders ondernemingen genomineerd voor titel 'Veelbelovend ondernemer van het jaar'

Uit het ruime aantal aanmeldingen, heeft de jury onder voorzitterschap van de Osse burgmeester Wobine Buijs, drie ondernemers genomineerd voor de titel ‘Veelbelovend ondernemer van het jaar’. Maar liefst twee van de drie ondernemingen die voor de titel in aanmerking komen zijn Maasmeander leden. Iets waar wij als stichting trots op zijn! De winnaar zal bekend gemaakt worden tijdens het Business Gala Oss op 14 maart.

De eerste genomineerde onderneming is het Paddenstoelenhuis in Berghem. Een paddenstoelenkwekerij met Portobello’s, kastanjechampignons, oesterzwammen en shiitakes. Daarnaast geven eigenaren René en Marja van de Vorle rondleidingen, diners en kookworkshops in hun kwekerij. Sinds november 2012 hebben Marja en René hun paddenstoelenkwekerij uitgebreid met Het Paddenstoelenhuis. Hier maak je met al je zintuigen kennis met paddenstoelen, en met de enthousiaste ondernemers.

“Wij willen onze liefde voor paddenstoelen delen met kinderen, consumenten, ondernemers en klanten.”

Het andere bedrijf wat genomineerd is voor de titel is Bierbrouwerij Oijen. Sinds 2013 zijn Fokke Roeland en Lonneke van de Lucht eigenaar van brouwerij. Naast het brouwen en verkopen van speciaal bieren, heeft het familiebedrijf onder hun leiding een uitbreiding met een restaurant en een evenemententak gekregen.

“Ons bedrijf is het hele jaar door aantrekkelijk voor gasten.”


Twee Maasmeanders ondernemingen genomineerd voor titel 'Veelbelovend ondernemer van het jaar'