Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  nieuws  > Uitbreiding Golfbaan Oijense Zij dichterbij dan ooit


Uitbreiding Golfbaan Oijense Zij dichterbij dan ooit

De uitbreidingsplannen van Golfbaan Oijense Zij bereiken een cruciale fase. Eigenaar Jan van Erp wil al vele jaren doorgroeien en is nu akkoord met de grondeigenaren. Golfbaan Oijense Zij heeft sinds ruim een jaar de felbegeerde NGF D-status. Daarmee mag men examens afnemen voor clubhandicap 54 (het ‘oude’ Golf Vaardigheid Bewijs).

De Osse golfbaan behoort, nu nog, tot de kleinere. Zij telt negen par-3 holes, er is een driving range, een ruime oefengreen en er zijn uitdagende elementen als waterpartijen en bunkers op de baan. “Op Oijense Zij kunnen golfers nu ook tot en met HCP 37 Q-kaarten lopen. Er zijn een of tweedaagse cursussen en verder bieden we iedereen de mogelijkheid om golfclinics te volgen”, aldus Jan van Erp.

Aanbieding
De Osse golfbaan komt bovendien met een aanbieding voor golfers die ook lid zijn op een andere golfbaan. Deze mensen kunnen voor minder dan €21 per maand onbeperkt spelen en oefenen op Oijense Zij. Ideaal voor (Osse) golfers die nog snel even een uurtje hebben om een balletje te slaan. “Verder is de winteractie net ingegaan. Deze loopt tot 1 april. Daarin kan men vijf maanden lang onbeperkt oefenen op de golfbaan voor €125. Gebruik maken van de driverange en putting green kan ook: dat kost slechts €40.”

Jan van Erp is hoopvol gestemd over de toekomst. “Er is weer vertrouwen, er worden weer contacten gelegd en dat gebeurt natuurlijk óók op en langs de golfbaan… Het is vreemd dat Oss nog altijd geen A-status golfbaan heeft; de markt is er. Daarom geloof ik geen honderd, maar
driehonderd procent in onze toekomst.”

Bekijk de website van de golfbaan voor meer informatie.

Bron: Bedrijvig Oss | november 2015


Uitbreiding Golfbaan Oijense Zij dichterbij dan ooit