Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  nieuws  > Uitreiking nieuwe fietsroutekaart


Uitreiking nieuwe fietsroutekaart

Zin om te gaan fietsen in het mooie gebied rond de Maas? Volg dan één van de leuke routes op de nieuwe fietsroutekaart. Vrijdag 15 juni werd het eerste exemplaar uitgereikt aan gasten van camping De Maasakker in Megen.

Geniet van het mooiste van de Maas
Een authentiek buitengebied, van Empel tot aan Grave, vol ongerepte natuur en schilderachtige landschappen. Om volledig tot rust of juist in actie te komen. Om telkens naar terug te keren. Dat is het Maasgebied. Met fietsroutes over Meanderde dijken en langs de Maas, pittoreske vestingsteden en heerlijke gerechten, gemaakt van producten uit de streek. In een regio waar agri en food een bepalende rol hebben. Niet voor niets is Brabant in 2018 de provincie voor de gastronomie.


Trek erop uit!
Lokale ondernemers hebben zich verenigd om het Maasgebied op de kaart te zetten. Naast onze stichting, leverden Maashorst Betrokken Ondernemers, de Maashorstboeren, Verrassend Platteland van Cuijk en TRV Bernheze allemaal hun bijdrage aan de nieuwe routekaart. Met allerlei fietsroutes in het Maasmeandergebied, De Maashorst en Gemeente Maas en Waal. Dus trek erop uit en ontdek de mooie plekjes en de leukste adresjes.


De komende weken worden de routekaarten verspreid in de omgeving. De fietskaart is gratis op te halen bij onze leden en bij de bibliotheek Oss. 


Uitreiking nieuwe fietsroutekaart