Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  nieuws  > Verhalen over de Maas: De Korenmolen


Verhalen over de Maas: De Korenmolen

Vanuit Megen en Maasbommel kun je met één van de kenmerkende felgele pontjes kalmpjes naar de overkant: van het Maasland naar het Land van Maas en Waal. Eenmaal de oever bereikt, ben je een stapje dichter bij de Korenmolen. Een jong en gezellig restaurant in een idyllische omgeving aan de Maas en pal naast de gerestaureerde molen. De Korenmolen voorziet in de belangrijkste behoeften: eten en drinken. Maar daarnaast kun je er ook blijven slapen...

Sfeervol dineren
Lunch, high-tea, borrel of diner; het team van de Korenmolen zorgt voor een watertandende surprise aan tafel. Sinds het begin van dit jaar is Joep van Gruijthuijsen eigenaar van de Korenmolen. “Een culinaire ervaring staat bij ons centraal. Mede door onze open keuken krijgen klanten letterlijk een kijkje in de keuken. Klanten worden betrokken bij de verrassende creaties die bereid worden. Het is een stukje beleving! Daarnaast werken wij met ambachtelijke (streek)producten. Bijvoorbeeld fruit uit de omgeving of vlees van de koeien uit Leur. De Leurse Angus is een echte topper op de kaart.” zegt Joep. Vergezeld door een mooie wijn van de uitgebreide wijnkaart of een heerlijk glas seizoenbier, maakt het diner tot een ware eet-belevenis.

“Dineren bij de Korenmolen voelt als een écht avondje uit. De amuse en gerechten zijn erg lekker, qua smaken en structuren wordt je altijd verrast én bovenal zijn de borden mooi opgediend. Daarnaast geeft het uitzicht op de Maas je het gevoel dat je ver weg bent.” zeggen klanten op de website van IENS, die restaurantinformatie en beoordelingen weergeeft. Het restaurant scoort op de site een 8,7. Iets waar Joep enorm trots op is!

Land van Maas en Waal
Het restaurant ligt naast recreatiegebied ‘De Gouden Ham’; een indrukwekkend en waterrijk natuurgebied met een zandstrand van maar liefst 700 meter! Wil je daarom eens langer verblijven in dit unieke landschap tussen de Maas en Waal? Dat kan. Joep: “Sinds kort kan je ook overnachten in onze kleinschalige Bed & Breakfast. Wij hebben twee kamers, die beide uitzicht bieden op de molen en de Maas.”

Ben je nieuwsgierig geworden?
Kijk dan verder op de site en doe alvast het vakantiegevoel op:

De Korenmolen
Bovendijk 6 Maasbommel
0487 542 610
www.korenmolen.nl


   


Verhalen over de Maas: De Korenmolen