Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  nieuws  > Verhalen over de Maas: Groepsaccommodatie Bij Ons


Verhalen over de Maas: Groepsaccommodatie Bij Ons

In het Brabantse Haren, vlakbij de Maas waar van alles te zien en te beleven valt en de rust je tegemoet komt door het uitzicht over het weidse polderlandschap, kun je logeren in groepsaccommodatie ‘Bij Ons’. De naam alleen al is uitnodigend…

Gezellig samenzijn
Eigenaresse Anja Ceelen startte in 2012 groepsaccommodatie Bij Ons. “Ik vond het belangrijk om een naam te hebben die makkelijk te onthouden is en ons goed omschrijft. Sfeer en comfort staan namelijk hoog in het vaandel,” zegt Anja. De accommodatie is specifiek gericht op groepen en biedt ruimte aan maximaal 25 personen. Er zijn 9 slaapkamers, allemaal met eigen sanitair. Ideaal voor families of grote groepen.

Daarnaast is er een grote leefruimte voor samenzijn met een gashaard en een kookeiland. Tevens is de gehele accommodatie gesitueerd op de begane grond en daardoor rolstoelvriendelijk. Voor minder valide personen zijn 2  slaapkamers met aangepaste badkamer beschikbaar. Buiten is er een voetbalbak, trampoline, twee jeu de boules banen en een volleybalveld. Voor de allerkleinsten is er een zandbak, glijbaan en een skelter.

Gastvrij Brabants
Stel jezelf eens voor: de dag beginnen met een ontbijtje op de veranda, met uitzicht over de weilanden. Alleen maar genieten van de rust en ruimte. Dan op een van de vele mogelijke manieren erop uit om de omgeving te beleven. Anja: “Op korte afstand is een enorme diversiteit aan activiteiten, cultuur en natuurschoon. Er zijn vele mooie wandel- en fietsroutes. In de frisse buitenlucht fietsend over de dijken, langs de Maas, even met een pontje naar de overkant om ook Gelderland te ontdekken.”

“Het is hier zo enorm gezellig ingericht, goede bedden, fijne kamer maar vooral hebben we ons hier heel welkom gevoeld. We voelden ons ‘echt’ Bij Ons!”  familie van Hoof.

Ook kun je bij een van de vele andere Maasmeanderleden terecht om je te vermaken. Op het water in een fluisterboot, of kano. Liever wat actiefs? Ga dan waterskiën, maak een tocht op de solex, of fiets uit grootmoeders tijd. Eventueel aangevuld met een partijtje (boeren)golf. Ook een dagje winkelen kan in nabij gelegen steden als Oss, Uden, Nijmegen of Den Bosch. Kortom, de ideeën zijn legio. Verder zijn de tuinen van Appeltern en een stadswandeling met gids door het historische stadje Megen of Ravenstein een aanrader.”

Na zo’n dag keer je voldaan terug naar de accommodatie. Samen koken op het uitgebreide kookeiland is een van de vele mogelijkheden. “Je kunt gebruik maken van de boodschappenservice. Geen zin om zelf te koken? Kies dan voor een hapje in een van de vele restaurants in de omgeving,” zegt Anja enthousiast. Later knus bij de kachel in een lekkere stoel of op de bank bijkletsen. En als het maar even kan, op de veranda bij de vuurtafel met een kaarsje, glaasje en wat lekkers op tafel…

Spreekt dit je  aan? Dan ben je Bij Ons aan het juiste adres.
Groepsaccommodatie Bij Ons
Bossepad 1 Haren
06 - 46 09 38 50
www.bijonsgroepsaccommodatie.nl

   


Verhalen over de Maas: Groepsaccommodatie Bij Ons