Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  nieuws  > Verhalen over de Maas: Ludus Outdoor


Verhalen over de Maas: Ludus Outdoor

Ludus Outdoor zorgt voor buitenspelen in de breedste zin van het woord! ‘Ludus’ betekent in het Latijns: spel. En het woord ‘outdoor’ staat voor: buiten, in de open lucht. De combinatie van deze twee woorden maakt samen; spel in de buitenlucht ofwel buitenspelen! En die naam past perfect, omdat Ludus Outdoor je graag mee naar buiten neemt. “Speel mee, werk samen en beleef het zelf!” zegt eigenaar Rudy Papo met een glimlach.

Bijzondere activiteiten
Ludus Outdoor heeft al ruim vijftien jaar ervaring in het organiseren en bedenken van verrassende outdoor activiteiten. Creativiteit is daarbij het sleutelwoord. Oud-sportdocent Rudy steekt bestaande concepten in een nieuw jasje. Dacht je bij boogschieten altijd aan een schietschijf? Rudy laat je graag wat anders ervaren, Dodgebow: boogschieten op elkaar?! Een kruising tussen paintball en trefbal. Onwijs spannend! Of wat te denken van ‘Monkeyklimmen’ tussen de bomen in het Osse bos? Zomaar een greep uit het aanbod.

Rudy wil zijn sportervaring en creativiteit graag delen met anderen, daarbij houdt hij de groepen bewust klein. Rudy: “Het doel is om leuke, nieuwe, innovatieve en bijzondere concepten aan te bieden, waarbij de deelnemers centraal staan. Er is dan ook tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht, speciale wensen en verdieping van de activiteiten.” Ideaal dus voor familie-uitjes, vriendengroepen, kinderfeestjes en teambuildingsdagen.

De buit van de Bende van Oss
Naast de outdoor activiteiten, heeft Ludus Outdoor ook diverse actieve (buiten)spellen. Het meest geboekte spel is ‘de zoektocht naar de buit van de bende van Oss’! Spelenderwijs treed je in de voetsporen van de beruchte bendeleden, op zoek naar de buit die ze in de jaren 30 hebben vergaard. Samen met je vrienden, collega's of familieleden los je codes op, speel je een gokspel, maak je foto's en zoek je naar het verstopte geld!

“Dit spel was een onwijs leuke activiteit voor de gehele familie. Jong of oud, sportief of a-sportief, we waren allemaal bloedfanatiek! Een echte aanrader als je op zoek bent naar een verrassend en origineel uitje!”  zegt deelneemster Monique Broeksteeg.

Voor meer informatie en arrangementen kun je kijken op:
Ludus Outdoor
Hoogheuvelstraat 40 Oss
0412 - 850 534
www.ludusoutdoor.nl

   
Verhalen over de Maas: Ludus Outdoor