Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  nieuws  > Verhalen over de Maas: Pan & Zo


Verhalen over de Maas: Pan & Zo

Pan & Zo, centraal gelegen in het bosrijke gebied van Herpen, is geen doorsnee restaurant. Aan het roer van dit veelzijdige bedrijf staat Mark Loeffen, samen met zijn partner Herman Vissers. Zoals de naam al doet vermoeden serveren ze pannenkoeken, al kun je er ook terecht voor een borrel of uitgebreide lunch. Daarnaast staan er diverse vlees- en visgerechten op de kaart.

Natuurlijk uitzicht
Sinds oktober 2014 heeft het Brabantse gebied een nieuwe culinaire aanwinst met Pan & Zo. Het restaurant is midden in het natuurgebied Herperduin te vinden. Een voormalig huis, garage en paardenstal zijn hier verbouwd tot een nieuw en modern restaurant, wat een huiselijke sfeer met zich meebrengt. Vanuit het hele restaurant heb je zicht op het groen van de bosrijke omgeving. “Dineer knus in een van de gezellige nisjes of schuif aan één van onze tafels met comfortabele stoelen op het zonnige terras. Laat je verrassen door de combinatie van rust, gemoedelijkheid en modern comfort!” zegt Mark enthousiast.

Ambachtelijke wijze
In welk pannenkoekenhuis vind je nog een verrassing op je bord? Mark: “Wij zijn een pannenkoekenrestaurant, wat niet te verwarren is met een pannenkoekenhuis. Met ons restaurant richten wij ons op luxe pannenkoeken, gemaakt van streekproducten en gebakken in een authentieke koekenpan. De koek zelf is en blijft de basis, maar het gaat er juist om wat je erop wil hebben. Op de menukaart vind je talloze suggesties. Een pannenkoek met gerookte zalm, met seizoensfruit en nog veel meer… Vanaf het begin hebben we een goede doorloop, en nu bijna twee jaar later, nog steeds. Inmiddels zijn we ervan overtuigd dat we op deze manier beleving creëren bij onze gasten. Het enthousiasme en de reacties van gasten motiveert enorm!”

“Heerlijk gegeten, prachtige locatie en pand, leuke bediening en zelfs de hond werd niet vergeten: water en een kluifje van de zaak!”  zegt gast Ingrid Keijzers.

Feesten en partijen
De vele wandelaars en fietsers uit de omgeving van Oss, Den Bosch en Nijmegen hebben deze verborgen parel al gevonden. Pan & Zo is de ideale gelegenheid om even te stoppen; voor een kopje koffie, uitgebreide lunch, high-tea of diner. En dat is nog niet alles. Ook voor feesten, trouwpartijen en borrels kun je hier terecht.

Kom langs of bekijk de website voor meer informatie:
Pan & Zo
Schaijkseweg 10, Herpen
0486 - 41 66 89
panenzo.com

     


Verhalen over de Maas: Pan & Zo