Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  nieuws  > Verhalen over de Maas: Recreatie-& Familieverblijf De Maasgaarde


Verhalen over de Maas: Recreatie-& Familieverblijf De Maasgaarde

Gelegen op een unieke plek aan de rand van het pittoreske stadje Megen, ligt in het groene landschap ‘De Maasgaarde’. Een Recreatie-& Familieverblijf dat sinds een jaar geopend is. De familie Teurlinx, Marian, Wim en hun drie kinderen, zorgen op basis van jouw wensen voor een onvergetelijke vakantie.

Verblijf op een voormalig fruitbedrijf
De naam ‘De Maasgaarde’ verwijst naar het voormalig fruitbedrijf. Het gebouw is een karakteristieke boerderij uit 1950. Gastvrouw Marian Teurlinx: “Toen we de boerderij kochten, wisten wij al dat we hier een accommodatie van wilden maken. En sinds een jaar is onze volledig gerenoveerde vakantiewoning geopend en bieden wij plaats aan 10 tot 12 personen. Ondanks de verbouwing is een gedeelte van de boomgaard intact gebleven, dit maakt dat onze gasten in alle seizoenen kunnen genieten van vers fruit. In de zomer hebben we kersen, pruimen en bessen. En in het najaar zijn er volop noten, peren en appels.”

Voel je thuis
De woonkamer grenst aan de bessenboomgaard en loopt door naar het terras met open haard, waar gasten kunnen genieten van hun rust en onder andere kunnen barbecueën. Ook aan de kleine vakantiegangers is gedacht: grenzend aan het terras is een speelweide met speeltoestellen en een zandbak. Het huis is dus geschikt voor gezinnen, maar ook voor grotere groepen.

Persoonlijke aandacht
Daarnaast is de woning rolstoeltoegankelijk, ideaal voor minder valide personen. Marian: “Uitgangspunt is dat iedereen hier kan logeren. We willen voor iedereen maatwerk leveren. Mensen verblijven hier op basis van zelfzorg, maar een brood- en een boodschappenservice is bijvoorbeeld ook mogelijk. Wij passen ons graag  aan naar de wensen van onze gasten. Dit soort persoonlijke aandacht in combinatie met onze gastvrijheid maakt dat gasten zich snel bij ons thuis voelen.”

“Op alle fronten zeer tevreden, we werden gastvrij ontvangen, en alles maar dan ook alles is aanwezig! Het huis is mooi ingericht en het buitenterrein is heerlijk. De kinderen hebben zich zeer goed vermaakt. Als het lukt komen we graag nog eens terug op deze plek.”  familie Engelen.

Ultiem vakantiegevoel
De rustige omgeving biedt verschillende mogelijkheden om te ontspannen. “Het is leuk om mensen een verblijf te bieden, maar het is nóg leuker als ze hier echt iets beleven. Met de Maas op loopafstand kunnen gasten de natuur van dichtbij beleven. Of ze kunnen iets actiefs ondernemen; door een bezoekje te brengen aan het nabij gelegen stadje Megen of door met het pont naar de andere kant van de Maas te gaan, zowel voor de fietser als de wandelaar is er veel te ontdekken. Samen met de sfeer van de accommodatie, zorgt dit voor een ultiem vakantiegevoel”, zegt de enthousiaste Marian.

Ben je nieuwsgierig geworden?
Kijk dan verder op de site en doe alvast het vakantiegevoel op met Recreatie-& Familieverblijf De Maasgaarde:
Meerstraat 1 
5366 KB Megen 
06 21 46 83 37
www.demaasgaarde.nl


         


Verhalen over de Maas: Recreatie-& Familieverblijf De Maasgaarde