Volg ons op twitter

vrije tijd aan de rivier de Maas


home  >  nieuws  > Verhalen over de Maas: SolexVerhuur Warempel


Verhalen over de Maas: SolexVerhuur Warempel

Het Maasmeandergebied verkennen op een solex? Dat kan tijdens één van de solextochten van Warempel. Trek erop uit en geniet van de mooie natuur die het gebied rijk is. Tijdens de tocht kun je een bezoek brengen aan bijvoorbeeld de Tuinen van Appeltern of Stoomgemaal de Tuut. En voor wie bij terugkomst meer wil weten over de nostalgische tweewieler is er Warempels solexmuseum.

Voor ieder wat wils
Warempel in Maasbommel biedt verschillende solextochten aan. Zoals een korte route van 11 kilometer, waarbij je van pontje naar pontje rijdt, dwars door het Hanzeland. En twee langere, over de dijken in het gebied (39 kilometer) of zelfs naar Druten (40 tot 50 kilometer). Een solextocht combineren met een bezoek aan bijvoorbeeld Stoomgemaal de Tuut? Dat kan met een arrangement. Wie na de toer nog niet solex-moe is, kan gratis een bezoek brengen aan het solexmuseum. Hier luister je naar muziek uit de jaren ‘60 en bekijk je foto’s en spullen uit die tijd.

Van Groningen tot Limburg
De zaken gaan goed voor Lard Brands, eigenaar van het goedlopende solexverhuurbedrijf. Zijn gasten komen van heinde en verre; van Limburg tot aan Groningen. Volgens Lard is dat te danken aan zijn drukbezochte website, het mooie natuurgebied én de buitengewoon goede service. “Bij slecht weer wordt de tocht gewoon verplaatst, geen enkel probleem. Daarnaast zijn de solexen van uitstekende kwaliteit en er hangt hier een gemoedelijke sfeer”, zegt een enthousiaste Lard.

Dat zijn gasten vol lof zijn over Warempel, blijkt uit de vele reacties die Lard ontvangt.
“We hebben een super middag gehad! We hebben vooraf goede uitleg gehad en onderweg genoten van de mooie natuur”, aldus één van de bezoekers.

Ben je zelf enthousiast geworden en wil je ook eens een solextocht maken? Bezoek dan de website voor meer informatie en om contact op te nemen.
Solexverhuur en museum Warempel
Meester v/d Venstr12  Maasbommel
0487 - 56 19 83
www.solexverhuurwarempel.nl


     


Verhalen over de Maas: SolexVerhuur Warempel